Ring oss : +46 (0)8 658 44 00

Leadenhancer Lead Automation

Automatisera dina Leads

 

Leadenhancer är ett kraftfullt verktyg för att skapa nya leads för B2B marknadsförare är ett starkt komplement till Oracle Eloqua. Genom att identifiera vilka företag som besöker hemsidor skapar leadenhancer en tydlig bild av vilka kunder och prospekts som är heta och hur många potentiella leads att lämna över till Sälj för uppföljning. Leadenhancer kan användas i kombination med Eloqua, Bluekai och de vanligaste CRM systemen för att förenkla och automatisera flödet av leads.

Se vilka dina web leads är!

Leadenhancer visit list view

För att skapa en effektiv kommunikation i digitala kanaler måste du ha en god förståelse för vilka dina leads är och hur deras intressen ser ut. Var de börjar söka, vilka frågor de ställer sig på vägen och i vilket skede de behöver vilken typ av information. Med Leadenhancer ser du vilka företag som besöker dig och vad deras intresse är. Till skillnad från Eloqua så gäller det även besök från tidigare okända besökare.

Få ut mer från dina formulär

Koppla befintliga formulär så som Eloqua formulär till leadenhancer så får du med kompletterande information och få ökade insikter eller minska antalet fomulärfält för att öka konverteringsgraden.

Rikta din kommunikation

Leadenhancer erbjuder en attraktiv möjlighet att komplettera Eloquas kraftfulla kommunikationsverktyg med möjligheter att nå för dig nya Leads. Genom Leadenhancers unika IP databas kan du välja de företag du vill kommunicera med genom riktad annonsering, även kallat Account based marketing. När du driver besöken till din hemsida så fångar Leadenhancer och Eloqua elegant upp de hetaste leadsen.

Vill du veta mer eller få en demo?

Klas Bernehjält
Leadteq AB
Telefon +46 (0)76 8839094
Email: klas @ leadteq.com

Scroll to Top