Ring oss : +46 (0)8 658 44 00

Leadteq blir Engagement Factory

Efter ett nära samarbete under dom senaste två åren kan vi nu meddela att Leadteq är en del av Engagement Factory.

Sammanslagningen innebär att Engagement Factory etablerar sig på den nordiska marknaden för att stödja kunder med transformeringen inom modern marknadsföring. Leadteqs befintliga kunder får därmed tillgång till ytterligare kompetens, erfarenhet och resurser. Engagement Factory är en av bara fyra strategiska allianspartners för Oracle’s Marketing Cloud i EMEA. Med över 50 utbildade customer experience (CX) konsulter, en portfölj bestående av 43 globala varumärken och med ansvar för över 800 kampanjer fördelat på 55 marknader.

“Vi är glada över att Engagement Factory har välkomnat oss till sin Modern Marketing familj och tror att våra mångsidiga kompetensområden och vår expertis inom digital marknadsföring kommer att bidra till tillväxt och fortsatta framgångar för existerande och nya kunder i den nordiska marknaden.”

– Björn Sperling, Partner and Senior Marketing Consultant, Leadteq

“Leadteqs’ resurser tillsammans med det redan solida teamet vi  har byggt på Engagement Factory, kommer göra oss starkare och bättre rustade för att stödja våra kunder över hela CX domänen. Vårt mål är utmanande men enkelt: Ingå samarbeten med de mest innovativa företagen för att bli den ledande agenturen för leverans av customer experience i Europa, Sydafrika och Mellanöstern. Vi vill att kunderna skall känna igen oss som det företag som erbjuder sina marknadsförings- och säljteam högst mervärde.”

– Jos Caelers, Founder and CEO, Engagement Factory

För ytterligare information kontakta gärna:

Björn Sperling +46735303310

Jos Caelers +31402870029

Posted by Marte Stenbro

Marte Stenbro

view all posts


0 Comment

Scroll to Top