Ring oss : +46 (0)8 658 44 00

Leadteq EmailEditor för Oracle Eloqua

Bygg responsiva och effektiva nyhetsbrev och e-post på bara minuter 

Leadteq EmailEditor gör det möjligt för dig utan tidigare programmeringsfärdigheter att skapa snygga, responsiva och effektiva nyhetsbrev och e-post.Appen utvecklades ursprungligen för att hjälpa förlag och mediahus vars kärnverksamhet är att skicka ut nyhetsbrev till sina kunder. Efter att vi påbörjat lanseringen av appen insåg vi att det fanns ett behov av detta över ett bredare spektrum av branscher.

För företag med en stor mängd av nyhetsbrev och publikationer erbjuder appen ett lättanvänt gränssnitt för icke Eloqua användare att skicka ut nyhetsbrev och ändå få full användning av Eloqua funktionalitet och kapacitet.

Skapa e-post från RSS-feeds, XML-feeds eller artikeldatabaser.

Leadteq’s EmailEditor är en app som omedelbart kan skapa ett mail från ett RSS-flöde, XML-flöde eller artikeldatabaser.  Det är även möjligt att lägga till innehåll manuellt.

 

En mall kan ha en eller flera moduler. Det är möjligt att flytta element inom varje modul ved hjälp av “drag and drop”.  Du kan ändra visningen av ett element, redigera texten i varje element samt ändra antalet element som visas för varje modul.

 

När du är klar med redigeringen av nyhetsbrevet eller e-posten kan du förhandsgranska den i EmailEditor eller skicka den till Litmus eller till din personliga e-post konto.

Integrerat med Oracle Eloqua

Välj ett segment från Eloqua och skicka e-post till kontakter direkt eller schemalägga för en viss dag/tid.

 

EmailEditor appen levereras med en personlig inloggning, som inte påverkar antalet Eloqua licenser. Varje profil kan justeras för att tillpassas den roll användaren har. Till exempel kommer en admin kunna se och redigera allt, medan en redaktör enbart kommer kunna se och redigera de nyhetsbrev som han eller hon har beviljats tillgång till samt skicka till de segment som han eller hon har tillgång till. Statistik finns tillgänglig; antal skickade e-post, öppningsgrad, bouncebacks etc.

Exempel på nyhetsbrev som skapas genom EmailEditor appen. 

Kända varumärken från Bonnier Business Media som; resume, Veckans affärer och Business insider använder alla EmailEditor appen kopplat till deras Eloqua instans för att skapa och distribuera sina nyhetsbrev dagligen.


   
 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top