Ring oss : +46 (0)8 658 44 00

Oracle Gold Partner Leadteq intervjuad i “interview with the pros”

För några veckor sedan blev vår senior partner Marte Stenbro intervjuad i ”interview with the pros” – en serie intervjuer som pratar med experter inom branschen med fokus på digital marknadsföring

Martes bakgrund inom integrerad sälj- och marknadsföring tillsammans med hennes passion för teknologi har lagt grunden för hennes expertis inom området. Intervjun fokuserar på Martes personliga syn på startup scenen i Sverige samt diskuterar hur förutsättningarna har ändrat sig för marknadsförare allt eftersom deras vardag har blivit mer och mer digitaliserat.

Marte-Stenbro-Pagezii-Marketing-Expert-Interview-300x300

 

“Säljarna förväntar sig att fä sälj-kvalificerade leads från marknadsavdelningen. Marknadsförarens jobb har förändrats enormt. Med nya verktyg som öppnar för helt nya möjligheter har det blivit allt viktigare att en teknisk kunskap och att kunna hantera stora datamängder. När det är sagt är det också mycket lättare att mäta kvalitén på utförd jobb.”

 

Eftersom Leadteq är operativa i både Norge och Sverige tar intervjun även upp möjliga kulturella skillnader som er viktiga att veta om för en digital marknadsförare.

Från intervjun:

“Finns det några kulturella faktorer i de nordiska länderna som man borde ta hänsyn till när man arbetar med digital marknadskommunikation?”

“Det är en intressant fråga. Jag är inte säker på om människor håller med mig om detta, men som nordman bosatt i Sverige så upplever jag att den svenska publiken är mer internationell och europeisk än den norska. Jag tror att nordmän är mer mottagliga för marknadsföring på deras egna språk, medan svenskar gillar i högre grad att se sig själv som världsborgare.”

Klicka här för att läsa hela intervjun.

Posted by Klas Bernehjält

Klas Bernehjält

view all posts


0 Comment

Scroll to Top