Ring oss : +46 (0)8 658 44 00

Responsys Marketing Orchestration

Marketing Orchestration för B2C

 

Responsys73282_990x515

responsys

Oracle Responsys är B2C Marketing Automation Orchestration för företag som riktar sig mot konsumenter eller individer. Responsys används idag av B2C företag som AirBnb, F-Secure, Kmart och Lufthansa. Med Oracle Responsys kan du skapa en smart flerkanalsupplevelse för dina kunder.

Oracle Responsys gör det möjligt för marknadsförare att snabbt och interaktivt kommunicera med e-post, mobil, banners, socialt och på webben. Verktyget är lätt att använda med en översiktlig kampanjhantering med drag & drop. Precis som med Eloqua inom B2B, kan du automatiskt få fram rätt budskap till rätt målgrupp i rätt tid.

Kundens behov i fokus – det går snabbt nu…

Ett av de största hoten mot en effektiv digital marknadsföring är fasta listor och segment som inte är dynamiska. Enligt forskning från Econsultancy, tror endast 12% av dagens marknadsförare att deras marknadsföring är tillräckligt snabbrörlig för att driva tillfredsställande affärsresultat. Oracle Responsys kopplar konsumentbeteende i realtid till relevanta erfarenheter, meddelanden och innehåll. Med enkla, men ändå kraftfulla funktioner kan marknadsförare skapa en konsumentresa som är självstyrd och kan anpassas till just deras kunders preferenser, aktiviteter och egenskaper.

Enligt Accenture, rapporterar nästan 80% av kunderna en splittrad upplevelse när de flyttar mellan flera kanaler. Med Responsys får du en enhetlig och synkroniserad upplevelse i alla kanaler. Med rika analyser och insikter, kan de knyta konsumenternas engagemang över flera kanaler till verkliga, meningsfulla budskap som driver intäkt – ROMI (Return on Marketing Investment.)

 

 

Scroll to Top