Ring oss : +46 (0)8 658 44 00

Succé för vårt frukostseminarium i Oslo!

Frukostseminariet på temat Marketing Automation blev en stor succé. Ett stort tack till alla deltagare som bidrog till den en givande dialogen!

Det var verkligen kul att träffa deltagare som arbetar med de dagliga utmaningarna inom marknadsföring och ta del av hur de ser på modern marknadsföring och vad som upplevs som de största utmaningarna och viktigaste fokusområden just nu.

Vi fick lyssna till JOsloMA(1)esper Heitmann från Oracle som gav en intressant presentation om kundresan och dess möjligheter. Jon Ragnar Steg från Leadteq Norge visade hur man bygger en framgångsrik kampanj i Eloqua. En väldigt uppskattad konkret demonstration av hur man arbetar i ett modernt “workflowbaserat” Marketing Automation verktyg!  Seminariet avslutades av Björn Sperling från Leadteq som visade på några av Leadteqs kunders erfarenheter och resultat.

Vi är redan igång med att planera kommande seminarier, både i Oslo och i Stockholm, så håll koll på leadteq.com för mer information! Om du inte vill vänta tills dess, utan diskutera vad Marketing Automation kan innebära för din verksamhet, så hör av dig, så bokar vi in en träff redan nu!

Posted by Marte Stenbro

Marte Stenbro

view all posts


0 Comment

Scroll to Top