Ring oss : +46 (0)8 658 44 00

Tack till alla som deltog på vår frukost!

Det var trevligt att se så många morgonpigga människor på vår frukost om modern marknadsföring och kundresan! Tack till er som deltog och tack till våra talare som bjöd på så intressanta presentationer!

 

Jon Ragnar Steg (Leadteq) startade morgonen med att prata om hur stora mängder data som finns därute och vilka möjligheter det ger om man samlar ihop all data och använder den på rätt sätt.  Han bjöd även på lite tankar kring hur det kan se ut i framtiden, vilket är otroligt spännande!

 

 

 

 

 

Malin Fagerlund (Oracle) tog oss igenom en intressant presentation kring  “customer journey mapping”. Hur gör man för att säkra en bra upplevelse för kunden genom hela resan?

 

 

 

Krister Tånneryd (LinkMobility) gav oss en inblick i hur viktiga de mobila kanalerna har blivit och delade med sig av flera intressanta kund-case där upplevelsen för kunden verkligen har optimerats.

 

 

 

 

Avslutningsvis pratade Björn Sperling (Leadteq) om vad man bör tänka på när man skall påbörja sin “marketing automation resa”. Vilka mål vill man uppnå? Vilka frågor borde besvaras innan man väljer system? Har man rätt resurser internt? Skall man göra allting själv eller skall man outsourca vissa delar?  Och slutligen lite bevis på vad det faktiskt kan vara värt.

 

 

Var du en av de som missade dagens seminarium och vill ha presentationerna, eller om du har frågor eller vill prata med oss om marketing automation? Ta kontakt med mig eller en av mina kollegor!

 

Posted by Marte Stenbro

Marte Stenbro

view all posts


0 Comment

Scroll to Top