Ring oss : +46 (0)8 658 44 00

Våra tjänster

Vad vi erbjuder våra kunder

MA Stats

Vi hjälper företag med allt från förstudier till att handha hela deras digitala marknadsföring. Som organisation så förstår vi att dina behov är unika. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, både standardiserade och skräddarsydda särskilt utformade för att passa din organisation. Eloquas beprövade metoder skapar förutsättningar för en smidig och framgångsrik implementering och att våra kunder kommer igång snabbt. Våra företagstjänster är utformade för att hjälpa dig att definiera din strategi för genomförande, integration och stöd för Eloqua plattformen över hela din verksamhet.

Workshop

Att börja med en strukturerad workshop gör att alla inblandade får en gemensam bild av vad Marketing Automation innebär för just ert företag. Vi får tillfälle att diskutera och skapa ramar för projektet.

Mer om workshops

Förstudie

För att ni som företag ska förstå exakt vad Marketing Automation kan hjälpa just er med, genomför vi en standardiserad och effektiv förstudie. Resultatet går sedan direkt att planera och omsätta med hjälp av Oracle Eloqua.

Mer om förstudien


Pilot

Stora förändringar behöver göras i små steg. Med ett pilotprojekt provar vi idéer och mätvärden för att kunna förbättra, justera och utvärdera snabbt på en viss marknad, ett visst segment eller kring en viss produkt/tjänst.

Mer om pilotprojekt

SmartStart™

Med en snabb insats tar vi er upp på banan när det gäller Marketing Automation. Vår metod är en lätt anpassad version av Eloquas egna “Eloqua Smartstart”. Det fungerar varje gång.

Mer om SmartStart™

Manage™

Vi sköter era digitala kampanjer och ser till att ni får fler kvalificerade leads. Ni förser oss med material, idéer, målgrupper, marknader översättningar och listor. Vi sköter resten. Kampanj ut, leads in!

Mer om Manage™

Handover™

Samtidigt som vi rullar igång era första kampanjer börjar utbildningen. Steg för steg ger vi er möjlighet att ta över och lära på samma gång. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha hjälp med över tiden.

Mer om Handover™

Scroll to Top