Ring oss : +46 (0)8 658 44 00

Leadteq MANAGE

Leadteq MANAGE – Din digitala marknadsavdelning

Leadteq MANAGE är er digitala marknadsavdelning. Vi genomför kampanjer, kvalificerar leads och rapporterar till dig som marknadsansvarig. Och ni slipper nyanställa eller omskola. Och eftersom vi gör det åt flera börjar vi bli riktigt bra på det.

Vi hjälper företag med allt från förstudier till att handha hela deras digitala marknadsföring. Som organisation så förstår vi att dina behov är unika. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, både standardiserade och skräddarsydda särskilt utformade för att passa din organisation. Eloquas beprövade metoder skapar förutsättningar för en smidig och framgångsrik implementering och att våra kunder kommer igång snabbt. Våra företagstjänster är utformade för att hjälpa dig att definiera din strategi för genomförande, integration och stöd för Eloqua plattformen över hela din verksamhet.

Vi samarbetar med underleverantörer inom t.ex. Content Marketing, Social Marketing och SEM. Bra content som finns där dina kunder finns är en förutsättning för bra Marketing Automation.

Scroll to Top